ÆM-firmafrugt

Vi er en dynamisk virksomhed, som har fokus på levering af frisk frugt til erhvervslivet.

Vi servicerer i dag hele syd/Fyn og kommer rundt til mange virksomheder en eller flere gange ugentligt med frisk frugt leveret enten i færdiganrettede flotte kurve lige til at stille frem og nyde eller i frugtkasser.

Vi har lige fra opstarten lagt stor vægt på personlig service, hvilket er en af de helt klare fordele, som kunder opnår ved at vælge os som leverandør. Vi har f.eks. valgt, at frugten skal leveres i egne biler med servicemindet personale, som har den løbende dialog med kunderne. Det betyder for kunderne, at vi hele tiden er opdateret på specifikke ønsker og behov, så vi fra levering til levering kan opfylde alle ønsker.

Ligeledes kan vi tilbyde stor fleksibilitet bygget ind i aftalen. Du nævner blot til vores medarbejder, hvilke ønsker Du måtte have til en anden sammensætning, og så efterkommer vi dette.

Vi føler os sikre på, at vi med det produktprogram vi har sammensat, kombineret med vores velkendte service, vil være den oplagte frugtleverandør til Deres virksomhed.

ÆM – Firmafrugt er en engros virksomhed, som sælger og distribuerer frugtkasser til hele syd Fyn.
Vores speciale er frugtkasser, som varetages med højeste omsorg, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Hermed viser De også dine medarbejdere, at du værdsætter pris på det stykke arbejde, de udfører. Så prøv at få bragt en frugtkasse ud på arbejdspladsen, så De kan nyde de bedste frugter, naturen har at byde på.

Basis frugtkurv Den ideelle frugtkurv for virksomheden, der ønsker at holde det simpelt.
Vores basiskurve er altid i flotte og velanrettede med det vigtigste af frugter, der både hjælper på energiniveauet og humøret på arbejdspladsen.
Antal
20 stk.
40 stk.
60 stk.
Pris pr. kurv
45,- kr
90,- kr
135,- kr
Luksus frugtkurv Ønsker de at forkæle Deres medarbejdere eller evt. Dem selv?
Så er luksuskurven den helt rette.
Den er spækket med lækre frugter og flere stk. skærefrugt efter Deres ønsker og hvad sæsonen byder på.
Antal
20 stk.
40 stk.
60 stk.
Pris pr. kurv
60,- kr
120,- kr
160,- kr
Økonomikasse Den helt rigtige løsning for virksomheden, skolen eller institutionen, som selv ønsker at fordele deres frugt.
Med økonomikassen kan vi tilbyde 110 stk. frugt til endnu mere konkurrencedygtig pris.Dette er nemt, enkelt og ren kvalitet for pengene.
Pris pr. kasse 220,- kr
Luksus økonomikasse Selvom det er billigt kan det vel godt være luksus.Det her er vores bud på en luksus økonomikasse, som både imødekommer ønsket om billig frugt, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som samtidig udbyder et stort udvalg af forskellige slags frugt 80 stk. frugt + 5 valg muligheder af skærefrugter (meloner, ananas, druer, o.l.) Pris pr. kasse 220,- kr

Kvalitet

Som virksomhed sætter vi en ære i at tilbyde vore kunder de bedste frugter, som
naturen har at byde på.

Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores frugter og sorterer kritisk
fra hvis ikke frugten lever op til vores høje standard.

Alle priser er inkl. levering ex. moms. Ved ferie og kursus kan frugtmængde justeres den pågældende periode.
Hos ÆM-Frugt er der ingen bindende abonnementer.

Klik her for at gå til bestillings-siden